ငါးရံ႕အူဟင္း
ငါးရံ႕အူ ေတြကိုသန္႔စင္ၿပီးဆားနႏြင္းနယ္ထားပါ
ၾကက္သြန္နီ ၾကက္သြန္ျဖဴ ဂ်င္း င႐ုတ္သီး တို႔ကို
ညက္ေအာင္ေထာင္းၿပီး ဆီသပ္ပါ
ၾကက္သြန္ေတြႏြမ္းရင္
မဆလာထည့္ေၾကာ္ပါ
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေတြလွီးထည့္ ပါ
ခရမ္းခ်ဥ္သီး ေတြႏြမ္းရင္
ငါးရံ႕အူေတြထည့္ ခ်က္ပါ
ေရအနည္းငယ္ထည့္
အခ်ိဳအငန္အရသာ ထည့္ပါ
မန္က်ည္းမွည့္ရည္ ထည့္ခ်က္ပါ
ေနာက္ဆံုးမွ
နံနံပင္ နဲ႔ င႐ုတ္သီးစိမ္း အုပ္ပါတယ္
No comments:
Post a Comment