ဒိန္ခ်ဥ္ပူတင္းေမးေနၾကလို႔
ၾကက္ဥ. ၃လုံး
ဒိန္ခ်ဥ္ ထမင္းဇြန္း ၆ဇြန္း
ႏြားနို႔ ထမင္းဇြန္း ၅ဇြန္း
သၾကား ထမင္းဇြန္း ၁ဇြန္း
ဆား လက္ဖက္ဇြန္းတစ္ဝက္
ၾကက္ဥကို သၾကားထည့္ၿပီး နာနာေခါက္ပါ
ဒိန္ခ်ဥ္ ႏြားနို႔ ဆားထည့္ၿပီး သမေအာင္ျပန္ေခါက္ၿပီး ဇကာစိပ္စိပ္နဲ႕စစ္ထားပါ
ေပါင္းမယ့္ေႂကြပန္းကန္လုံး ၃လုံးအဆင္သင့္လုပ္ထားပါ
ဒယ္အိုးထဲ သၾကား.ထမင္းဇြန္း ၄ဇွန်းထည်ု့ပြီးအရည်ပျော်အောင်မီးအပူပေးပါ
အညိုေရာင္ဘက္သမ္းတာနဲ႕ ေႂကြပန္းကန္လုံး ၃ လုံးထဲထည့္ပါ ေအာက္ေျခမ်က္ႏွာျပင္ ညီေအာင္လက္နဲ႕ျမန္ျမန္လွည့္ေပးပါ
ၿပီးရင္ ပူတင္းရည္ ၃ခြက္ထဲအညီအမွ်ထည့္ပါ
အိုးထဲေရထည့္ၿပီးအေပၚကဇကာခံ.အဖုံးအုပ္ၿပီးေပါင္းပါ
ပူတင္းရည္ အေပၚကိုပြတက္လာရင္ သြားၾကားထိုးတံနဲ႕ထိုးၾကည့္ၿပီးအႏွစ္ကပ္မပါလာရင္ရပါၿပီ
ေအးေအာင္ထားပါ ေအးလာရင္ ခြက္ေဘးပတ္ပတ္လည္ကိုဓားေလးနဲ႕အရာေပးပါ
အတုံးမပ်က္ေမွာက္ခ်ဖိဳ႕လြယ္ကူရန္ျဖစ္ပါသည္
ထို႔ေနာက္ ပန္းကန္ျပားေလးေတြကိုခြက္အဝနဲ႕ေတ့ၿပီး အသာအယာေမွာက္ခ်ေပးပါ
ပုံထဲကအတိုင္းအတုံးမပ်က္ရမွာပါေနာ္
အဆင္ေျပၾကပါေစရွင့္
Credit to Phwe Phwe
#အိမ်ရှင်မpage
No comments:
Post a Comment